Irodatakarítás, irodaházak teljes körű takarítása Győrben, Győr és környékén

Irodatakarítás Győrben, Győr és környékén
Napi takarítási szolgáltatás Győr és környékén
A takarítási munkálatok elvégzéséhez szükséges eszközöket, gépeket minden esetben a helyi adottságoknak megfelelően választjuk ki. A bútorok berendezési tárgyak letörölgetése, FOROL tisztítószerrel VILEDA mikroszálas törlőkendővel.Győr és környékén
 
Az általános törölgetést BERRY tisztítószerrel és VILEDA MICROCLEAN törlőkendővel végezzük.                      
  
A VILEDA MIKROCLEAN rendkívülien vékony szálait ékformára hasították, így hatalmas felületet képez. Ezek a megnagyobbított felületek vonzzák a zsíros olajos és nedves szennyeződéseket. A rendkívülien vékony szálak behatolnak a legkisebb pórusokba, a csillag formájú szálak kiemelik a szennyeződéseket.
A hosszú élettartamnak köszönhetően a VILEDA MIKROCLEAN törlőkendő különösen környezetbarát és higiénikus.
A törlőkendőket felhasználási területtől függően szín szerint különböztetjük meg az alábbiak szerint:
kék - bútorok, ajtók, berendezési tárgyakhoz
zöld - konyhához
sárga - mosdókhoz, csaptelepekhez
piros - WC-hez
Szaniter helyiségekben mosdók, csaptelepek, WC-k tisztítása MILLIZID és MILLIZID SHINE tisztítószerrel történik. Az illatosítást BLINK illatosító koncentrátummal történik. 
Padozattisztítás és -ápolás
Padlózat felseprése, cipőnyomok eltávolítása, majd FOROL és YPLON tisztítószerrel és RINGO lapos préses felmosókocsival történő felmosás, különösen ügyelve a szélek, sarkok tisztántartására. 
 PFENNIG kézi padló tisztító rendszer amely nemesacélból illetve nagy szilárdságú műanyagból készül. A Pfennig által kifejlesztett  szabadalmaztatott lapos prés alkalmazásával  különösen hatékony és magas szintű minőségi munkát lehet elérni. A takarító személyzet részére megkönnyíti a munkavégzést, illetve elfogadását mivel nem kell érintkezni közvetlenül a szennyezett vízzel. A Pfennig felmosó mophuzat  (Micro King) aktív szállal rendelkezik, amely bontja a szennyeződét, de a padlózat felületét nem károsítja.
Padlózat felseprése különösen a sportcsarnokokban, üzemcsarnokokban WETROK BALIT eszközzel, amely hatékonyan összegyűjti a port a padlózaton. Ezen eljárás megakadályozza a por felszállását ill. terjedését a levegőben.
Illatosítás parfüm-koncentrátum szaniter helyiségekben.
Nagy hatású illatolaj a levegő javítására. Friss, kellemes illatát hosszú időn keresztül megőrzi a szaniter helységekben. Néhány cseppet a WC- kefe tartóba, vagy a WC- csésze mögé  kell csepegtetni.
Nagyobb területek (500 m” felett) tisztításához súrolóautomatákat használunk.
 Heti takarítási szolgáltatás Győrben, Győr és környékén
A bútorok berendezési tárgyak letörölgetése, FOROL tisztítószerrel VILEDA mikroszálas törlőkendővel. A tisztítószer anyag és kézkímélő semleges kémhatású általános napi tisztítószer.A megtisztított felület megtartja  természetes állagát. Felhasználáskor friss illatú.
Szaniter helyiségekben mosdók, csaptelepek, WC-k tisztítása MILLIZID és MILLIZID SHINE tisztítószerrel történik.
Padozatápolás: padlózat felseprése, cipőnyomok eltávolítása, majd FOROL és YPLON tisztítószerrel és RINGO lapos préses felmosókocsival történő felmosás. 

Pókhálók eltávolítása, aulában található berendezési tárgyak, lépcsőkorlátok  portalanítása letörölgetése FOROL tisztítószerrel mikroszálas törlőkendővel.
Szőnyegek porszívózása, pókhálók eltávolítása, ablakpárkányok, lámpaburák, villanykapcsolók, fűtőtestek, berendezési tárgyak portalanítása letörölgetése FOROL tisztítószerrel mikroszálas törlőkendővel, hűtőszekrények tisztítása, szükség szerinti leolvasztása.
TV-k, írásvetítők letörölgetése FOROL tisztítószerrel mikroszálas törlőkendővel, pókhálók eltávolítása, fűtőtestek, villanykapcsolók, bútorok, berendezési tárgyak lemosása PRONET tisztítószerrel mikroszálas törlőkendővel.

Nagytakarítás Győrben, Győr és környékén
Általános letörölgetés  FOROL tisztítószerrel és mikroszálas törlőkendővel és az korábban felsorolt műveletek elvégzése.