Pályázatírás

Célunk, hogy ügyfeleink kellő időben kapjanak megfelelő tájékoztatást és segítséget az aktuális pályázatokról, pályázási lehetőségekről, így semmiképpen ne késsenek meg a kiírt felhívás időbeni előkészítésével, a pályázat határidőre történő leadásával. (Mivel sok pályázat beküldési határideje oly rövid idő a közzétételhez viszonyítva, hogy a nyomtatott újságban való megjelenés már nem tenné lehetővé az érdemi pályázatküldést.)

Tehát szolgáltatásunk főbb elemei:
*       Pályázatfigyelés
*       Pályázat kiválasztása
*       Pályázati anyag elkészítése, eljuttatása a kezelő szervezethez
*       Szükség esetén tanulmányok, üzleti tervek elkészítése
*       Pályázat utógondozása
*       Monitoring adatszolgáltatás a projekt lezárulása után
Fentiek mellett:
 
Felkutatjuk a cégének legmegfelelőbb vissza nem térítendő támogatásokat:
A pályázati lehetőségeket ügyfelünk kérésére szelektáljuk, a gazdasági szervezet típusa, tevékenysége, mérete, regionális elhelyezkedése és a feltárni kívánt terület alapján. Így csak a felsorolt ismérveknek megfelelő, leszűkített információkat kell feldolgozni. A leválogatott pályázati információkról rövid, közérthető nyelvezetre fordított tájékoztatást adunk, így Ügyfeleinknek nem kell átolvasni a pályázatonként olykor 100 oldalas felhívást, s így nem vesztenek el egyetlen fontos pályázati lehetőséget sem.
Személyes kapcsolattartás
A kiküldött hírlevelekben kapott információ megbeszélése után, igény szerint munkatársunk készségesen állunk rendelkezésre azzal kapcsolatban, hogy a felkutatott lehetőséggel megismerkedett-e van-e kérdése, akar-e indulni az adott pályázaton.
Segítünk kitalálni, és igény szerint elkészíteni projektjét, pályázati programtervét
A projektjavaslat, pályázati dokumentáció szakszerű kidolgozása mind formai, mind tartalmi szempontokból szakembert követel meg. Cégünknél pénzügyi, közgazdasági, számítástechnikai végzettséggel rendelkező szakemberek végzik ezen feladatokat, akiknek a munkáját bevált munkamódszerekkel, kiépített információs csatornával.
Hiánypótlás esetén magunk állítjuk össze, adjuk be a szükséges dokumentációkat
Segítséget nyújtunk akkor is, amikor a támogatási szerződést kell megkötni, s akkor is számíthat ránk, amikor a projekt-előrehaladási, majd később projekt-fenntartási jelentéseket kell elkészíteni.
A közeljövőben e szolgáltatáshoz kapcsolódóan rendszeresen küldünk Önöknek – igény szerint – pályázati hírlevelet (PH), melyben igyekszünk az általános és aktuális tartalmak, mellett friss, szakmát érintő pályázati felhívásokat is közölni.
 
Bármiféle kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére, akár telefonon, akár személyesen előre leegyeztetett időpontban elérhetőségünkön.